keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kalorien laskentaa

Kyllä tämä kalorien laskeminen työstä käy! Olisi se vaan niin helppoa paiskata huuleen muutaman tunnin välein joku energiapilleri, jonka kalorit, proteiinit ja muut hivenaineet olis joku suunnitellut juuri sinun kroppasi tarpeita ajatellen. Mutta, mutta ...... ihminenpä ei syökään vaan tyydyttääkseen polttoaineenkulutuksensa. Siihen pilleriin pitäisi sitten leipoa sisään sellaista "jarrua", joka veisi mukanaan kaikki mieliteot.

Nyt on tyydyttävä vaan itsekseen laskeskelemaan noita kummallisia kaloreita ja tutkimaan taulukoita, joista näkee montako kalorilurjusta missäkin eväässä lymyilee. Ikuisena jojo-laihduttajana olen jo onnistunut keräämään melkoisen taulukkovaraston, jonka avulla taas kerran kyhäilen päivittäisen itselleni sopivan ruokalistan.

No ensi viikolla homma helpottuu, kun olen pistänyt muistiin päivän ruokalistat ja voin niistä helposti muokata kunkin päivän eväät tai noudattaa niitä uudelleen sellaisenaan.

Tässä sinunkin käyttöösi juuri aloitettu viikko-ohjelma, jos et halua alkaa laskemaan kaikkea ihan alusta asti itse: Viikko-ruokalista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti