sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kiinteytystä vatsalle

Oi mikä tunne, kun shortsit melkein tippuu päältä aamulenkillä! Siis siitä voisi päätellä, että jonkinmoista kaventumista kropassa on tapahtunut. Vaikka vaaka ei mitään ihmeellisiä pudotuslukemia ole viimeaikoina näyttänyt, on ainakin jotain kummaa tuolla lantion seudulla täytynyt tapahtua.

Olisiko mahdollista, että kolme kuukautta harrastettu aamujumppa alkaa tuottaa tulosta ja vatsalihakset olisivat sen myötä saanet vähän kiinteämmän muodon? Sepä vasta olisikin mukava juttu, kun ei se pelkkä kilojen häipyminen takaa mitään hyvää kuntoa - tässä iässä kun tärkeintä lienee säilyttää edes nämä jäljellä olevat lihakset.

Vaikka joskus aamuisin laiskamato-olotila yrittää vesittää terveellisen aamunaloituksen, kyllä sitä jotenkin onnistuu potkimaan itsensä ruotuun ja aloittaa hikisen rääkin. Pyrkimyksenä on ollut suorittaa jumppa joka aamu, olipa sitten kotona tai kylässä. Siihen kun huiskii jatkeeksi vielä tunnin sauvalenkin, niin polvien tutina hetkeksi on saavutettu.

Siskot - jos kiinnostuitte, tässä pientä apua homman aloitukseen! Katso tästä jumppakuvat. Liikesarjasta joka-aamuiseen ohjelmaan kuuluu ainakin aamuvirkku, hula-hula, puolipunnerrus, pyllistys ja ristiliike sekä muutama oma keksimä reisiliike. Tuo ristiliike lienee niitä tehokkaimpia vatsan kiinteyttäjiä ja olen onnistunut pääsemään jo sataan toistokertaan jalan heilutuksessa.
Ristiliikkeestä voit katsoa videon tästä.